Relatietherapie Deventer bij relatietherapeut

Met zijn tweeën lukt het niet goed. Gesprekken lopen vaak op ruzie of verwijdering uit.

Geen gelijk of ongelijk

Er is, bij een relatie, of dat nu een gezins- of liefdesrelatie is, geen sprake van ‘gelijk’ en ‘ongelijk’. Er is sprake van ‘dynamiek’ en ‘verhoudingen’ Geen getouwtrek, maar een respectvol en ook liefdevol gesprek.

Let op! Relatietherapie is alleen mogelijk bij Allard van den Brink

Het contact

Geen twee relaties zijn hetzelfde, bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe stellen (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant geruzie. Het moeilijkst is het als jullie allebei van elkaar af bewegen. In de therapie staat jullie omgang met elkaar centraal. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meest recht het meest gekrenkt is.

Veel bereiken

Stellen in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Elkaar opnieuw zien

Jullie hebben wat met elkaar. Of je nu uiteindelijk besluit samen te blijven, of gescheiden verder te gaan, er is een leven gedeeld. Ooit zag je in elkaars ogen kansen, dromen, mogelijkheden. Die gezamenlijke doelen en vreugde kun je weer terugkrijgen. Veel stellen ervaren relatietherapie Deventer als het elkaar opnieuw leren kennen, maar nu mét de geschiedenis die je samen al hebt.

Met relatietherapie help ik stellen dichterbij elkaar te komen. Krijg nieuwe inzichten en blaas nieuw leven in je relatie. In een relatietherapie gebruik ik onder andere elementen uit de communicatiewetenschap, conflicthantering en mediation en nieuwe inzichten uit de Emotionele Focus Therapie (Johnson).

Scheiding en mediation bij Relatietherapie Deventer

Als jullie toch uit elkaar willen gaan dan kan ik je helpen om dit zo goed mogelijk te doen. Ik heb hier veel ervaring mee en werk desgewenst samen met een advocaat waar ik al jaren succesvol echtscheidingen mee doe. Komen jullie er niet uit dan kun je bij mij kiezen voor mediation om tot goede en wederzijds geaccepteerde afspraken te komen.

Contact opnemen – Aan de slag met je klachten

Wil jij antwoord op je vragen of zoek je passende hulp bij jouw problemen? Bel dan Psychologen Nederland vrijblijvend op 085-4014720,. Hier staan mensen voor je klaar met een professioneel advies. Ze zijn geschoold zijn in de psychologie en kunnen je zelfs helpen aan een directe afspraak met één van onze psychologen: Je kan gelijk terecht en er zijn geen wachtlijsten!